UTRECHT '98

 
 

Pienoisrautatiekerhon Löylymäki osallistui kutsusta Alankomaiden Utrechtissa lokakuun 22. - 25. päivinä 1998 järjestettyyn Eurospoor'98 -pienoisrautatienäyttelyyn. Näyttely pidettiin Jaarbeurs-messukeskuksen halleissa 3 ja 4.

Löylymäki sai yleisöltä ja muilta näyttelyyn osallistuneilta pienoisrautatieharrastajilta kehuja ja kiitosta. Kehuja "mooi" saatiin runsaasti yleisöltä. Mitään kilpailua tai äänestystä parhaasta radasta ei järjestetty, joten ratamme sijoitusta paremmuusjärjestyksessä on vaikea arvioida. Mahdollisuudet jopa ykkössijaan olisivat kehujen perusteella olleet hyvät. Palkintopytty jäi siis saamatta.

Kerholta mukana oli kuuden hengen joukkue: Antero Alku, Klaus Kaartinen, Tapio Keränen, Juhani Streng, Simo Toikkanen ja Matti Vuorisalo. Joukkue valittiin ennakolta osoitetun aktiivisuuden ja kielitaidon perusteella. Kuudella jäsenellä tultiin toimeen, vaikka kahdeksan olisi ollut ulkomaisessa näyttelyssä tarpeen. Päivystysjärjestelyissä ei ollut suuria ongelmia. Pitkät vuorot ehkä väsyttivät ja paikallinen tupakointivapauskäytäntö rasitti varsinkin Löylymäen operointia. Kaiken kaikkiaan näyttely kuljetuksineen ja radan pystyttämisineen sekä purkamisineen onnistui kokeneelta joukkueelta hyvin.